Bratislava, 27. veljače 2017.

Javni natječaj za programe i projekte udruga hrvatske nacionalne manjine

 

J A V N I   N A T J E Č A J za prijavu programa i projekata udruga, ustanova i organizacija hrvatske nacionalne manjine u SR u svrhu ostvarenja financijske potpore RH za 2017.

 

Veleposlanstvo Republike Hrvatske u Slovačkoj Republici, sukladno članku 3. Pravilnika o uvjetima i postupku za dodjelu financijske potpore programima i projektima udruga, ustanova i organizacija hrvatske nacionalne manjine i Odluci državnog tajnika Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske o raspodjeli financijske potpore namijenjene hrvatskoj nacionalnoj manjini u inozemstvu za 2017. godinu

raspisuje Javni natječaj za prijavu programa i projekata udruga, ustanova i organizacija hrvatske nacionalne manjine u SR u svrhu ostvarenja financijske potpore RH za 2017. god.

Cjeloviti tekst Javnog natječaja i Obrasci za prijavu (obrazac prijave, obrazac proračuna i obrazac životopisa – Europass) nalaze se u nastavku.

Prijave na natječaj treba dostaviti do 20. travnja 2017.  poštom na adresu Veleposlanstva (Mišikova 21, 811 06 Bratislava) uz napomenu „Prijava na natječaj za financiranje programa i projekata hrvatske nacionalne manjine u 2017. “

Pozivamo sve udruge i društva hrvatske manjine u Slovačkoj Republici da kandidiraju svoje programe i projekte na natječaj.

Za sva pojašnjenja možete se obratiti na vrhbrat@mvep.hr

Prilozi: